Veckans tisdagspepp-ta tag i en surdeg

Alla har vi då och då saker som hänger över oss och som får oss att bara vilja krypa ner under täcket igen, blunda och vägra gå upp. Jag med!

Ibland när jag inte är på topp så ser jag till att ta tag i just några av de där surdegarna som jag har gått och tänkt på och som har dragit ner mitt humör under flera dagar. Det kan handla om allt från att ringa ett samtal, skicka iväg ett mail, åka till soptippen med sopor som stått i hallen alldeles för länge eller åka och handla något som man varit i stort behov av en längre tid… ni vet, sånt där som man av någon anledning bara inte får gjort!

Just idag ska jag faktiskt ta tag i 2 surdegar har jag bestämt mig för. Jag vet att när de väl är gjorda så känns allt mycket lättare och jag kommer bli full av energi till att ta tag i andra saker också. Det är ju så enkelt, det är bara ett par mail som ska skickas iväg och sedan är det klart!

Har du också några surdegar som du kan ta tag i denna tisdag? Gör det! Som en bonus får du ju massor av energi och det är inte helt fel!

Lycka till!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *