Om mig

Är du trött på att andra talar om för dig hur du ska leva ditt liv? Har du tappat bort dig själv och dina drömmar? Känner du att det är dags att börja gå din egen väg, men vet inte vart du ska börja eller vilken väg du ska ta? Då har du kommit rätt!

”I Dare Me” är en inspirationsblogg som utmanar dig till att våga leva ditt liv på ditt eget sätt. Här får du inspiration och konkreta tips på hur du kan gå till väga för att ta tag i ditt liv, till att äntligen våga kliva ur din trygghetszon och förverkliga dina drömmar.

Du kommer också kunna följa min egen resa och mina tankar på vägen mot att nå mina mål och leva ett liv fullt med glädje!

 

Så började det

Våren 2009 blev jag diagnostiserad med elakartad aggressiv cancer i livmodern och det ställde hela mitt liv på sin spets. Nästan omedelbart började jag ifrågasätta om jag verkligen levde på mina egna villkor. Jag hade så många saker kvar som jag ville göra i mitt liv och jag förstod att det var dags att ta tag i dem nu på en gång, inte vänta till en annan dag, en annan vecka, en annan månad eller annat år… tiden jag har är nu och det är upp till mig att se till att göra det bästa med den tiden!

Jag har dock lärt mig att förändring tar tid och först 8 år senare startade jag bloggen I Dare Me. Det gjorde jag för att jag skulle ha en kreativ kanal att utrycka mig i men också för att sätta lite press på mig själv att faktiskt genomföra alla de saker som jag vill uppnå  och för att inspirera andra till att våga göra detsamma

 

Vem är jag?

Jag är en 3-barns mamma som älskar att vara ute, träna, skriva, hitta på saker med mina barn, fixa med hus och hem och framför allt lära mig nya saker och utmana mig själv. 2015 sade jag upp mig från ett välbetalt chefsjobb för att finna min egen väg. Jag är nu utbildad kostrådgivare hos Paleo Institute och yogainstruktör hos Axelsons Gymnastiska Institut. Hösten 2017 tar jag även steget och utbildar mig till Mental tränare hos Skandinaviska Ledarhögkolan.

Jag har ett genuint intresse för hur vi kan påverka oss själva, både genom tankens kraft och genom hur vi agerar. Varför är det så svårt att hålla sig till en bra vana? Vad är det som gör att jag inte vågar ta det där klivet ut ur min trygghetszon? Och varför jämför vi oss med andra hela tiden?

 

Jag hoppas att du kommer finna massor av inspiration och tips här på bloggen som leder till att du också börjar leva ditt liv på dina egna villkor!