Månadens tema MAJ – Fira dina framgångar

Månadens tema maj

Maj är lite av en favoritmånad för mig! Inte blir den mindre rolig av månadens tema,”Fira dina framgångar”, heller!

Att jag har valt just detta tema för maj beror dels på att jag i maj kommer nå ett stort mål och dels att lilla jag faktiskt fyller 40 år. Det är väl värt att fira ordentligt, eller vad tycker ni?

Mitt stora mål

Jag tror inte att ni har missat att jag den 12 maj kommer att springa Tough Viking för första gången i mitt liv! Har ni mot förmodan missat det så kan ni läsa mer om det här och här.

Det är en stor grej att nå ett mål! Jag har jobbat hårt för denna dag i ca 1,5 år. Så många sena kvällar på gymmet, muskelvärk, blod, svett och tårar… ja, att det känns stort att denna dag snart är kommen är en underdrift! Jag ser dock väldigt mycket fram emot det och jag har redan fjärilar i magen. Tankar som vad ska jag ha på mig under loppet, i vilken ordning kommer hindren, kommer jag klara armgången, florerar i mitt huvud hela dagarna. Jag är spänd av förväntan!

Hur ska jag fira när mitt mål är nått?

Jag hade planerat att fira med en resa till varmare breddgrader men tyvärr så blev det inställt då min träningskompis inte kunde hänga med. Nu vet jag faktiskt inte hur jag ska fira mitt mål… så kan jag inte ha det! Jag måste verkligen fundera ut något som jag vill göra. Längtan efter att få resa iväg är fortfarande stor så jag ska se över om jag inte kan lösa det på något sätt. Kanske jag och dottern kan resa istället.

palmblad mot himmel

Fyller 40 år i maj!

Ja, det är sant! Jag blir 40 i år. Det känns konstigt på något sätt, men jag välkomnar det! Sedan min cancer 2009 har jag slutat ta livet för givet och jag är sååååå tacksam över att jag fortfarande är kvar och blir äldre.

kvinna håller i present

Dock tycker jag att det känns och syns på kroppen att jag blir äldre nu, mycket mer än vad det gjorde när jag till exempel blev 30. Rynkorna är där, jag kan inte äta skräpmat utan att det syns på kroppen längre, det tar längre tid för kroppen att svara på träning osv… kort och gott så får man ingenting gratis längre! Tur för mig att jag gillar att träna och äta bra!

Ja, som du ser så finns det mycket att fira i maj för mig! Det är också en tid att sätta nya spännande mål då ett stort mål uppnås (om jag mot förmodan inte skulle ta och bli sjuk just den dagen loppet ska springas).

Jag hoppas att du under maj kommer hitta inspiration här på bloggen till att ta tag i dina framgångar och fira dem du med!

 

2 thoughts on “Månadens tema MAJ – Fira dina framgångar

  1. Lycka till med loppet Tina och Grattis till 40 årsdagen när den infaller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *