Förbereder mig för Tough Viking 2018

Dottern som testar den största väggen.

Som jag skrivit tidigare så består mitt träningsmål just nu av att genomföra Tough Viking i maj 2018. För att vara så väl förberedd som möjligt så har jag lagt in ett par delmål. Jag ska till exempel springa Action Run, ett hinderbanelopp på  5 km, i Västerås i slutet av september.

Igår tog jag också tag i en annan utmaning på vägen. Jag åkte till Extremfabriken i Kallhäll för att prova på en del hinder som med största sannolikhet kommer att vara med på Tough Viking.

Jag var förberedd på att jag skulle få mig ett bryskt uppvaknande och trodde inte att jag skulle klara av någonting om jag ska vara ärlig. Döm av min förvåning när jag faktiskt klarade av alla hinder på min lista. Jag klättrade över väggar, gick armgång, gick dipgång (om det ens heter så), hittade tekniken i repklättring och lyckades springa upp för ”väggen”. Just väggen satt dock väldigt långt inne. Jag har en mental spärr inför att springa upp för den där väggen… eller för att prata klarspråk… jag är skiträdd för den!

Jag lyckades inte övervinna min rädsla förrän det bara var en kvart kvar på vårt pass. Jag visste att jag skulle bli så besviken på mig själv om jag inte gjorde ett försök och tillslut så tog den känslan över och jag bara sprang. Blev så lycklig när jag klarade det så jag sprang upp för väggen en gång till på direkten!

De hade också ett Ninja Warrior-område, med det var alldeles för avancerat för lilla mig :-).

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *