En ny rutin – ha en Powerdag i månaden

En jättefördel med att jobba hemifrån och vara sin egen boss är att jag själv bestämmer över hur mina dagar ser ut. Jag kallar det frihet och jag värderar det väldig högt! Det krävs dock väldigt mycket disciplin bör jag tillägga.

Inspirerad av Dorro Tidscoachen så har jag bestämt mig för att jag ska ha en Powerdag i månaden. En dag i månaden som jag bara lägger på mig själv… och det bästa av allt… jag gör det under arbetstid.

En Powerdag för mig innebär att jag ska göra sådant som får mig att må riktigt bra och som ger mig massor av energi. Jag ska yoga, träffa vänner, äta superbra mat, dricka gröna smoothies, gå på massage eller vad det nu kan vara som jag hittar på. Det finns bara en riktlinje… dagen ska gå i hälsans tecken! Väldigt viktigt för mig att jag inte lägger mig i sängen, äter godis och tittar på Netflix. Efter en sådan dag mår jag inte alls bra!

Så idag, fredag, ska jag sätt mig ner och planera in en Powerdag i månaden för tre månader framåt. Jag planerar och sätter mål kvartalsvis så det passar alldeles utmärkt att lägga till lite ”Powerplanering” i detta också!

4 thoughts on “En ny rutin – ha en Powerdag i månaden

  1. Men åh vilken bra idé!
    Hade vi bott nära varann (för jag antar vi inte gör det?!) hade vi kunnat träffats och spåna hälsoidéer ihop 😀

    1. Jag bor söder om Stockholm. Vart bor du? Hade varit jättekul om vi hade kunnat träffas och prata hälsoidéer! Vi verkar ju onekligen ha lite samma tänk 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *